Diensten

Devrandom.be is jouw persoonlijke IT-partner op vlak van cloud hosting, development en netwerken en systemen. Vanuit mijn passie voor IT-maatwerk en de dagelijks veranderende technologie, denk ik met je mee tot de ultieme oplossing is gevonden. Geen standaardpakketten, maar puur maatwerk. Zodat een systeem volledig voldoet aan jouw noden en een meerwaarde is voor je bedrijf.

Cloud hosting

Via cloud hosting beschik je over een veilige en stabiele omgeving voor al jouw data, zodat alles online blijft werken zoals het moet. Devrandom.be beheert en onderhoudt je omgeving, houdt alles nauwlettend in de gaten en geeft je een seintje als er een probleem wordt gesignaleerd. Groeit je bedrijf? Dan schaalt je omgeving automatisch op. Zo blijft je infrastructuur constant up-to-date, zonder dat jij daar iets voor moet doen. Cloud hosting is niet alleen flexibel en veilig, maar bovendien ook voordeliger dan het gebruik van een fysieke server. Voor webdevelopers is Devrandom.be tevens een persoonlijk aanspreekpunt voor allerlei vragen of uitdagingen, die ze tijdens hun ontwikkelingen tegenkomen.

Development

Devrandom.be maakt software op maat, in de breedste zin van het woord. Door de logistieke, administratieve en financiële bedrijfsprocessen te integreren in één gebruiksvriendelijk systeem, zal je productiviteit verhogen en zullen je kosten verlagen. Daarbovenop kan je als bedrijf optimaler inspelen op de wensen van je klanten. Om tot een perfecte maatoplossing te komen, dompel ik me onder in jouw bedrijf en teken ik samen met je medewerkers een oplossing uit. Daarnaast kan Devrandom.be je ook assisteren bij de ontwikkeling en uitvoering ervan.

Netwerken en systemen

Een leeg kantoor voorzien van een IT-systeem op maat? Toegangspunten plaatsen op een festival? Devrandom.be verzorgt het allemaal tot in de puntjes. Van de levering van hardware en de WiFi-aansluiting tot de service achteraf om alles up-to-date te houden. Zelfs problemen met oude WiFi-netwerken kunnen worden opgelost of worden vervangen, doordat Devrandom.be alles uittekent én plaatst. Met een brede kennis op vlak van netwerken en systemen is geen enkele uitdaging te groot!